Staking streekvervoer

Eigenlijk zou er in het najaar nog een vierdaagse landelijke. Dat meldt CNV nadat werkgevers niet hadden.


Vakbonden Kondigen Nieuwe Reeks Stakingen Aan In Streekvervoer Deze Week Op Woensdag En Vrijdag Rtv Utrecht

Web De staking heeft betrekking op de cao in het streekvervoer die geldt voor zon 13000 medewerkers voornamelijk buschauffeurs.

. Web Het streekvervoer gaat opnieuw landelijk staken. Web Werkgevers in het regionale openbaar vervoer willen tijdens de vijfdaagse staking van het personeel niet onderhandelen met de vakbonden meldt. Op donderdag 23 februari wordt er door het CNV extra gestaakt op de treintrajecten Zwolle-Enschede en Zwolle.

Onder de cao Streekvervoer werken zon 13000. De vakbonden CNV en FNV hebben weer landelijke acties aangekondigd in het streekvervoer. Web 19 hours agoLandelijke staking streekvervoer in februari maart en april.

Web Komende zes weken stakingen in het streekvervoer als werkgevers niet over de brug komen Door Casper Schrijver 24 februari 2023 Als de werkgevers in het. Web Wie vandaag met het streekvervoer reist moet opnieuw rekening houden met stakingen. Ov-staking In het streekvervoer wordt donderdag en vrijdag gestaakt nadat overleg over een.

Web Tot en met vrijdag 10 februari staat het streekvervoer voor een beter CAO. Vakbond FNV kondigt vijftien nieuwe stakingsdagen verspreid over zes weken. Web Het streekvervoer gaat vanaf volgende week maandag opnieuw landelijk staken deze keer vijf dagen achtereen.

Web De stakingen in het Utrechtse streekvervoer zijn na deze week nog niet voorbij. Een deel van de buschauffeurs en treinmedewerkers legt het werk neer. Web 19 hours agoHier wordt per regio en treintraject weergegeven wat de verwachte gevolgen van de staking zijn voor reizigers.

Web Het gaat om een staking in het streekvervoer. De vakbond stuurde vorige. Geef de mensen in het.

Dat meldt vakbond CNV. Want het water staat de medewerkers aan de lippen. Web In september en oktober legden stakers het streekvervoer verspreid over het hele land ook al plat.

Web Vanaf volgende week maandag gaat het streekvervoer opnieuw landelijk staken. Web Er komt opnieuw een landelijke staking van het streekvervoer. De 15 stakingsdagen die nu zijn aangekondigd op de.

De staking begint volgende week maandag en duurt vijf dagen. Web Staking streekvervoer - YouTube 3 dagen lang werd er gestaakt in het streekvervoer. De vakbonden CNV en FNV hebben wederom landelijke acties.

Dat meldde vakbond FNV vanmorgen na een. Web Stakingen in openbaar vervoer Zaterdag 25 februari zondag 26 februari en maandag 27 februari 2023 geen stakingen. Web Staking OV streekvervoer.

Web 1 day agoEr is voor 15 dagen staking in het streekvervoer aangekondigd door het personeel van streekvervoerders Connexxion Arriva Transdev incl. De staking zal vijf dagen duren maakt CNV bekend. Web Duizenden buschauffeurs machinisten en conducteurs in het streekvervoer leggen morgen en vrijdag het werk neer.

Wat merkt de reiziger daarvan. Deze keer op twee verschillende. De vijfdaagse staking begint volgende week maandag en heeft betrekking op dertienduizend werknemers met.

Web Het streekvervoer gaat staken.


Opnieuw Landelijke Staking In Het Streekvervoer Ook In Midden Limburg Delta Limburg


Arriva Bussen Rijden Donderdag Ondanks Staking Streekvervoer Dagblad Van Het Noorden


Vakbonden Dreigen Opnieuw Met Stakingen In Streekvervoer Rtv Drenthe


Opnieuw Staking In Streekvervoer Maar Niet Alles Ligt Plat Omroep Brabant


Woensdag En Vrijdag Opnieuw Stakingen In Streekvervoer Baarnschecourant Nl Nieuws Uit De Regio Baarn


Staking Streekvervoer Mag Doorgaan


Personeel Regionale Treinen Doet Mee Met Meerdaagse Staking Streekvervoer Radar Het Consumentenprogramma Van Avrotros


Staking Streekvervoer In Amstelveen Amstelveenz


O0b68bhjpercnm


Staking Buschauffeurs Streekvervoer Al Het Nieuws Uit Katwijk


Vanaf Maandag Landelijke Staking Streekvervoer Nieuws Uit De Regio Leusden


Landelijke Vierdaagse Staking Streekvervoer Voorlopig Van De Baan Nederlands Dagblad De Kwaliteitskrant Van Christelijk Nederland


Opnieuw Staking In Het Streekvervoer Rtv Vechtdal


Woensdag Weer Minder Bussen Door Staking Streekvervoer Groot De Fryskemarren


Vakbond Cnv Dreigt Met Vijfdaagse Staking In Het Streekvervoer Ovpro Nl


Streekvervoer Ligt Vijf Dagen Plat Het Is Onverantwoord Om Die Enkele Bus Nog Te Laten Rijden Binnenland Destentor Nl


Staking Streekvervoer Opvang Asielzoekers Cruiseschip Praat Mee Op Nujij Nu Nl

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel